Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answers


Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answers 3 September 2021 – Dear viewers Flipkart Dam Sahi Hai Quiz is live now. and if you want to win Exciting Prizes by selecting correct answers options then do follow tophunt.co.in. You will get here fastest correct Answers to win Flipkart Dam Sahi Hai Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

This Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Contest is Live Now. You can play the Flipkart Dam Sahi Hai quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 3 correct answers to The Quiz.

How to Play Flipkart Dam Sahi Hai Quiz 3 September 2021

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find Dam Sahi Hai answers Quiz

4. There will be a total of 3 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Details

  • Quiz Name – Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answers
  • Episode No. 120
  • Prizes – Exciting Prizes
  • Based on- General Knowledge
  • Flipkart Dam Sahi Hai Contest Date – 3rd September, 12.00 AM To 11:59 PM
  • Contest Prize – Flipkart 1 Lakh + Prizes.
  • Result – Immediately

Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Contest Answers 3 September – 

Here are Today Dam Sahi Hai Question With Answers

Episode 120 – Audio Accessories 

Q1: What is the MRP of Caprese women’s brown shoulder bag?

Answer: (A) 4999

Q2: The MRP of neon z7 ii body DSLR camera with 64 GB uhs 11 SSD card is 156995

Answer: (B) FALSE

Q3: Which of these products does not fit under the budget of 20000?

Answer: (B) BOSE QUIET COMFORT BLUETOOTH HEADSET

Episode 119- Smart AC 

Q1: Is the MRP of Motorola 5 star wifi-enabled fully automatic ac greater than or less than 66999

Answer 1: (A) GRATER THAN 66999

Q2: What is the MRP of puma printed women’s black tights?

Answer 2: (B) 5499

Q3: Fill in the missing digits the MRP of pigeon all in one super pressure cooker 5l is 2-9

Answer 3: () 2719

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart OPPO Challenge With Ranbir Quiz

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today

Flipkart FYI Quiz Answers For Your Information Quiz

Flipkart Bid and Win Quiz Answers Today

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today

Flipkart Big Buzz Challenge Quiz Answers Today 

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart Koun Who Is The Killer Quiz Answers Today 

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today

Flipkart Aage Kya Atrangi Drams Quiz

Episode 118- Gaming Essentials

Q1: The MRP of the LG 34 inch curved WQHD IPS panel gaming monitor is 34899?

Answer 1: (B) False 

Q2: Slide to guess the MRP of deco pride pack of 17 ceramic tea saucers full table set

Answer 2: () 9060

Q3: Fill in the missing digits the MRP of Christian Dior Homme cologne eau de cologne is 2-9

Answer 3: () 20999

Episode 117-  Smart Washing Machine

Q1: The MRP of Motorola 5 Star Smart Wi-Fi Enabled Inverter Technology Fully Automatic Front Load Washing Machine is 45000.

Answer 1: () FALSE

Q2: Fill in the missing digits. The MRP of Leef IBridge 3 Mobile Memory 128 GB OTG Drive is 1__0.

Answer 2: () 13990

Q3: Which of these brands launched the first android phone in India

Answer 3: () HTC

Episode 116 -Dining Essentials

Q1: Which of these dishwashers fits under the budget of 50000?

Answer 1: (B) Godrej Dishwasher

Q2: What product am I?

Answer 2: (B) Spalding Conference Basketball

Q3: Fill in the missing digits the MRP of home by nilkamal vertical metal 4 seater dining set is 5__0

Answer 3: () 58500

Episode 115 -Kitchen Needs

Q1: Slide to guess the MRP of geek cookbook glam smart electric pressure cooker

Answer 1: (B) 6999

Q2: Which of these vacuum cleaners fits under the budget of 10000

Answer 2: (B) KARCHER VACUUM CLEANER

Q3: The MRP of parker ambient shiny chrome chiseled gt ball pen is 4700

Answer 3: (B) FALSE

Episode 114 -Avengers Gadgets

Q1: What product am i

Answer 1: (A) MARVEL AVENGERS

Q2: Fill in the missing digits the MRP of prestige 9 liter pots 9pc oven toaster grill is 3-5

Answer 2: () 3695

Q3: What is the MRP of mohh m mwf 034 solid wood bar cabinet

Answer 3: () 54999

Episode 113 – Travel Essentials

Q1: What is the MRP of Protos India net 525x astronomical telescope

Answer 1: (A) 21000

Q2: Is the MRP of silver shine polyester adults pink mosquito net greater than or less than 3000

Answer 2: (A) GREATER THAN 3000

Q3: What are the combined MRP of max lite Himalayan rock salt detox lamp for hand and foot relaxation and Oriflame feet up advanced cracked heel repair and smooth foot cream

Answer 3: (A) 2998

Episode 112 – Elite Perfumes

Q1: Slide to guess the MRP of Jacobson Hat Company Solid Hat

Answer 1: (C) 4277 Rs

Q2: Fill in the missing digts. The MRP of Christian Dior JAdore Eau de Parfum Is1 9

Answer 2: () 15999 Rs

Q3: Is the MRP of Baybee Montero ATV Kids Car greater than or less than E12000?

Answer 3: (B) Less Than 12000 Rs

Episode 111 -Essential Tool Kit

Q1: Fill in the missing digits the MRP of havells aqua plus 1500 w electric kettle is 3

Answer 1: () 3295

Q2: Slide to guess the MRP of black & decker hand tool kit

Answer 2: (D) 1999

Q3: The MRP of waterman carene essential black and gold trim rollerball pen is rs 13500

Answer 3: (A) True

Episode 110 -Womens Fashion

Q1: Which of these mirrors fits under the budget of 37000

Answer 1: (A) ZARDA LED LIGHT

Q2:  Slide to guess the MRP of Aldo women’s beige heels sandal?

Answer 2: (C) 13999

Q3: In which city was the brand Tommy Hilfiger originated?

Answer 3: (A) NEWORK

Episode 109 -Kids Scooter

Q1: Which of these products has the greater MRP?

Answer 1: (A) Speedo Unisex Elite Kickboard

Q2: Where is the headquarter of Khadims situated?

Answer 2: () Kolkatta

Q3: What is the MRP of Litle Olive Tikes 4 Level Height Adjustable Scooter with Extra WideBrakes?

Answer 3: (A) 2499

Episode 108 -Mobile Essentials

Q1: Slide to guess the MRP of Lenovo core i5 9th gen gaming laptop

Answer 1: (C) 69890

Q2:  In which city did Ikea open its first outlet in India?

Answer 2: (A) Hyderabad

Q3:  What is the combined MRP of mi 30000 mah power bank and boat a320 1.5m USB type c cable

Answer 3: (B) 3998

Episode 107 – Travel Art Kit

Q1:  Slide to guess the MRP of Flipkart homes engineered wood tv entertainment unit

Answer 1: (B) 11200

 Q2: How many sketch pens does the doms travel art kit have

Answer 2: (A) 10

Q3: The MRP of bosch trummix pro 1000 w mixer grinder is 5555

Answer 3: () False

Episode 106 – Beauty Essentials

Q1: Is the MRP of Philips Corded Epilator greater than or less than ₹1699

Answer 1: (A) Greater Than 1699

Q2: What is the MRP of Libas Women Embroidered Rayon A-line Kurta?

Answer 2: (B) 1499

Q3: Fill in the missing digits the MRP of Sunuv 8 Nail Polish Dryer is 2 __5_

Answer 3: () 22756

Episode 105 – Baby Care Essentials 

Q1: Is the MRP of Juarez Acoustic Violin greater or less than 6000

Answer 1: (A) Greater Than 6000

Q2: What is the MRP of Motherly Multifunctional Baby Carrier?

Answer 2: (A) 2899 Rs

Q3: Filll in the missing digits the MRP of Flipkart perfect homes Salzburg fabric 3 blue sofa set is 1__99

Answer 3: () 1,15,999

Episode 104-Camera Accessories

Q1: What is the mrp of supermic leather pro in stkle camera strap

Answer 1: (B) 3999 Rs

Q2: What are the combined MRP of avj full sizer 32-inch wooden carrom board and stonkraft wooden carrom board coins pieces

Answer 2: (A) 3494 Rs

Q3: The MRP of hourglass liquid powder foundation is less than 7000

Answer 3: () False

Episode 103-Air Purifiers

Q1: Is the MRP of LG as95gdwt0 aida portable room air purifier greater than or less than 40000

Answer 1: () Greater Than 40000 (98080 Rs)

Q2: The MRP of Pets planet dog standard harness is 549

Answer 2: (A) True

Q3: Fill in the missing digits, the MRP of Head microgel blast white green strung squash racket is

Answer 3: () 6399 (3 & 9)

Episode 102 – 27th August 2021 

Q1: Is the MRP of status multicolor polyester carpet is greater or less than 3000

Answer 1: (A) Greater Than 3000

Q2: What is the MRP fo gadget m back cover for oneplus 6t

Answer 2: (A) 999

Q3: What is the combined MRP of Colgate pro chemical clinical 150 electric toothbrushes and Colgate visible white instant toothpaste

Answer 3: (A) 1137

Episode 101 Made-In-India Special

Q1: Fill in the missing digits the MRP of Godrej 290 l frost free double door 3-star Convertable refrigerator is 29

Answer 1: () 29990 Rs

Q2: Is the MRP of havells Leganza ultra high speed 4 blade ceiling fan greater or less than 2780

Answer 2: () Greater Than 2780 – A

Q3: In which year was Flipkart founded?

Answer 3: () 2007 – C

 

Episode 100 – Monsoon Essentials

Q1: Which of these products has the greater MRP

Answer 1:(B) AIGM A 43 Regular Umbrella 

Q2: Fill in the missing digits the MRP of the Panasonic room humidifier is 2-9

Answer 2: () 27,995

Q3: What is the MRP of Usha EI 3302 1100 w dry iron

Answer 3: (B) 995

Episode 99 -Cricket Accessories

Q1: Which of these whiteboards fits under the budget of 1400?

Answer 1: (B) Rising Traders whiteboard

Q2: What is the mrp of jj jones test cricket helmet

Answer 2: (B) 2010

Q3: The MRP of Godrej interior slimline 3 doors with locker metal almirah is less than 25000

Answer 3: (B) False

Episode 98 -Sleeping Bags

Q1: What product am i?

Answer: () Duroflex memory foam pillow

Q2: Who is the 2021 brand ambassador of vivo India?

Answer: () Virat Kohli

Q3: The MRP of auto car winner beige new swift car armrest is 2500

Answer: () FALSE

Episode 97 -Lego Toys

Q1: Slide to guess the MRP of the book rich dad poor dad

Answer: (B) 399

Q2: The brand pigeon originated in which country

Answer: (A) JAPAN

Q3: The MRP of lego 60256 racing cars is less than 1450

Answer: (B) FALSE

Episode 96 – Saregama Carvaan

Q1: What is the MRP of the saregama caravan go, 2.0 mp3 player?

Answer 1: (B) 4575

Q2: Is the MRP of microwave 3 in 1 laser virtual laser keyboard is greater or less than 3999

Answer 2: (A) Greater Than 3999

Q3: What is the combined MRP of miss & chief squeezy silicone food feeder with spoon and tib fabric sofa

Answer 3: (A) 3498

Episode 95 – Photo Frames

Q1: The MRP of painting mantra wood photo frame is less than 2000?

Answer: False

Q2: Does the realme Marzo 10 have an AMOLED display?

Answer: No

Q3: The brand w was started in which year?

Answer: 2001

Episode 94 -Home-Barista

Q1: Is the MRP of espresso pro manual coffee grinder greater or less than 40000

Answer: Greater than 40000

Q2: Fill in the missing digits the MRP of Samsung galaxy buds active noise cancellation enabled Bluetooth headset is 19

Answer: 17990

Q3: What is the MRP of Loreal Paris dream lengths shampoo

Answer: 450

Episode 93 -Designer Cutlery

Q1: What is the combined MRP of Indian art wvilaa 1l water brass designer jug pitcher and drupeswan duck shape steel cutlery

Answer 1: (B) 6549

Q2: Slide to guess the MRP of gadget deals heavy-duty adjustable phone stand holder?

Answer 2: (D) 999

Q3: Fill in the missing digits the MRP of the Sony PlayStation move twin pack motion controller is 19?

Answer 3: 10990

Episode 92 -Gaming Monitors

Q1: Slide to guess the MRP of shiva pizza pan

Answer: (B) 25000

Q2: The brand Peter England originated in which country

Answer: (B) England

Q3: The MRP of Samsung 24 inch curved full hd led backlit VA panel gaming monitor is 22355

Answer: (B) False

Episode 91 -Travel Needs

Q1: Slide to guess the MRP of FastTrack UV protection aviator sunglasses

Answer: (B) 1299 Rs

Q2: What is the combined MRP of llivpure smart memory foam neck pillpo and Salomon x ultra 3 waterproof hiking and trekking shoes

Answer: (A) 17498 Rs

Q3: The MRP of Milton tasty lunch 4 combo with bottle 4 containers lunch box is less than 500

Answer: (B) False

Episode 90 -Bar Furniture 

Q1: Is the MRP of Remington S9600 Silk Hair Straightener greater than or less than 4500?

Answer 1: (A)  Greater Than 4500 

Q2: Fill in the missing digits. The MRP of Royal Finish Nivora Solid Wood Bar

Answer 2: 55599

Q3: Is the Omron MC-246 Thermometer water-resistant?

Answer 3: (A)   Yes

Episode 89 -WFH Furniture

Q1: Fill in the missing digits the mrp of delie klom Santos engineered wood computer desk is 8

Answer 1: 8159

Q2: Is the MRP of yale ydm4109 smart door lock greater or less than 15990

Answer 2: (A)  Greater Than 15990

Q3: What product am i?

Answer 3: (A)  Nike NK football shin guard

Episode 88 -Footwear Brands

Q1: Fill in the missing digits, the MRP of crocs Slip-on clogs for boys and girls is 2_9_

Answer 1: 2495

Q2: Slide to guess the MRP of de buyer saute pan

Answer 2: (C) 94623

Q3: Who is the brand ambassador of bata for the year 2021

Answer 3: (A) Kartik Aryan

Episode 87 – Smart Ceiling Fan

Q1: Which of these speakers fits under the budget of 3299?

Answer 1: (A)  JBL go+ portable bt speaker

Q2: Does the atomeberg efficio 1200 mm bldc motor with remote 3 blade ceiling fan have inbuilt sleep mode?

Answer 2: (A)  Yes

Q3: Is the MRP of sunflame LPG gas stove nova 3b bk aluminum manual gas stove greater or less than 9999?

Answer 3: (B)  Less Than  9999 Rs

Episode 86 – 27th August 2021

Q1:  Fill in the missing digits the MRP of rode video mic pro Rycote microphone is 2__?

Answer 1: 24700

Q2:In which year was the brand Hotwheels founded?

Answer 2: (A) 1968

Q3: The MRP of Quechua by decathlon full sleeve solid men sports jacket is less than 2499?

Answer 3: False

Episode 85 – Musical Instruments

Q1:  The MRP of install 360 x3 sports and action camera is less than 35000

Answer 1: (B) False

Q2:  Slide to guess the MRP of ascension harmonica mouth organ?

Answer 2:(C) 599

Q3: Does the hindware calisto 70l water purifer have uv ro uf purifier?

Answer 3: (A) Yes

Episode 84 -Home Linen

Question 1: What is the MRP of mi notebook 14 core i5 10th gen thin and light laptop and hp 15.6l odyssey grey green backpack?

Answer 1: (B) 4958

Question 2: Fill in the missing digits the MRP of flipkart perfect homes tatir metal 4 seater dinning set is 19?

Answer 2: () 1699

Question 3: Slide to guess ht eMRP of dedecor live beautiful 136tc cotton double geometric bedsheet?

Answer 3: (C) 1499

Episode 83 – PC Accessories

Q1: The MRP of Lenovo k8 mice_bo yoga wireless optical mouse with Bluetooth is 5990

Answer: (B) False

Q2: How much backup does Pigeon Rigel plus led torch lantern emergency light hav

Answer: (C) 14 Hour

Q3: What is the MRP of Catwalk women gold heels sandal

Answer: (A) 1995

Episode 82 – Oppo Reno Special

Q1: Which is the best thing about exclusive oppo Reno glow?

Answer: (A) Colours transformation at every angle

Q2: What makes oppo reno6 a Powerful performer?

Answer: (A) Density 900 5g processor

Q3: How does oppo reno6 turn ordinary videography into extraordinary?

Answer: (A) Bokeh flare portrait video

Episode 81 – Wireless Earbuds

Q1: Fill in the missing digits the MRP of samsung hw t45exl with wirless subwoofer is 1__9?

Answer: () 14999 Rs 4,9,& 9

Q2: What product am i?

Answer: (A) NKZ Store Camera

Q3: Which of theserair buds is fits under the budget of 3800?

Answer: () Oneplus Buds Z Bluetooth Headset

Episode 80 – Bike Helmets

Q1: Which of this oven fit in the budget of 9000?

Answer: (B) Samsung

Q2: What product am i ?

Answer: (A) Colgate

Q3: Is the MRP of vega off-road DV secret motorbike helmet is greater or less than 4000?

Answer: (B) Less Than 4000

Episode 79 -Pet Care Essentials

Q1: What is the MRP of Crompton 15l storage water geyser?

Answer 1: B- 9600

Q2: The MRP of extreme exdm01 disinfection nano steam gun is 3490?

Answer 2: B- False

Q3: Is the MRP of Pets Expire Round Stainless Steel Pet Bowl greater than or less than ₹ 499?

Answer 3: A- Greater Than 499

Episode 78 – Toys for Kids

Q1: Is the MRP of recco toys galaxy swing magic car for kids is greater or less than 2000?

Answer 1: Greater Than 2000

Q2: The brand one8 is owned by which sportsperson?

Answer 2: Virat Kohli

Q3: What is the MRP of oneplus u1s 164 cm 65 inch ultra hd 4k led smart android tv?

Answer 3: 69999

Episode 77- Mobile Computing

Q1: In which year was the first lenovo laptop made?

Answer 1: 1984

Q2: Is the MRP of swarni creation hand blender mixer greater or less than 500?

Answer 2: Greater than 5000

Q3: Fill in the missing digits the MRP of the homace rich look polypropylene wall shelf is 2_9?

Answer 3: 2999

Episode 76 -Phone Cinematography

Q1: Which feature of the oppo reno 6pro takes smartphone videography to cinematic level?

Answer 1: BOKEH FLARE

Q2: Which super fast processor gives reno6 pro flagship level profermance?

Answer 2: MEDIATEK DIMENSITY 1200

Q3: With 65w supervooc 2.0 of reno 6 pro how much charging time do u need for 4 hours of video playback?

Answer 3: 5 MIN

E 75 -Tripod for Phones

Q1: Fill in the missing digits the MRP of flipkart jolly gorrila pad mobile mini flexible mini tripod for smarghpone is 1

Answer 1: 1490

Q2: Is the MRP of vguard volino max voltage stablizer greater than or less trhan 5000?

Answer 2: Less Than 5000

Q3: What is the combined MRP of fastrack uv wayfarer sunglasses and adidas embroidered germanny 3 stripes cap?

Answer 3: 2498

E 74 – Grand Home Decor

Q1: Fill in the missing digits the MRP of hometown ambra enginner wood shoe rack is 2__

Answer 1: 21000

Q2: Which chandelier fits the budget of 3500?

Answer 2: Bright Yt Lamp

Q3: What product am i?

Answer 3: HypeX Sunglasses

E 73 –  Gym & Fitness

Q1: Who is the celebrity brand ambassador for radio India ?

Answer 1: HRITHIK ROSHAN

Q2: Fill in the missing digits the MRP of swiss militra laptrop cooling fan cooling pad is?

Answer 2: 2990

Q3: What is the combined MRP of aurion filled srf punching bag 4 feet boxing mma sparring and kobo pu sparring training gym boxing gloves?

Answer 3: 3259

E 72 – Grooming Gadgets

Q1: What is the MRP of Jockey Unisex Face FM 02 Cloth Mask With Melt Blown Fabric Layer?

Answer :  289

Q2: Is the MRP of Philips OneBlade QP2525/10 Trimmer for Men greater than or less than 3000?

Answer : LESS THAN 3000

Q3: The MRP of Fila Full Sleeve Printed Men Sweatshirt is *3455?

Answer : FALSE

E 71 -COVID Care Essentials

Q1: What is the MRP of mylab covidself covid 19 repid antigen self test kit?

Answer 1: 250

Q2: The MRP of the tata sky hd box with semannual hindi basic hd pack is less than 3000?

Answer 2: FALSE

Q3: Is the MRP of inalsa speedy steam upright fabric streamer greater or less than 9000?

Answer 3: LESS THAN 9000

E 70 -Pots & Pans

Q1: The MRP of flipkart smart buy vegitable & fruit chopper is less than 700?

Answer 1: False

Q2: What is the combined MRP of laklme absoulte blue perfect makeup primer and lakme jewel sindoor?

Answer 2: 439

Q3: What is the MRP of nirlon honeycomb non stick aluminium pots and pan kitchen utensil fry pan?

Answer 3: 949

E 69 – Smart Wearables

Q1: Does Samsung Galaxy 46mm smart watch have built in GPS?

Answer 1: YES

Q2: Slide to guess the MRP of Marusthalee solid wood coffee table?

Answer 2: 4200

Q3: Is the MRP of Obliq memory foam chair cusiom for back pain relief support is less than Or gratethan 3000?

Answer 3: LESS THAN 3000

E 68 – Home Barista

Q1: Which of these phones fits the budget of 25000?

Answer 1: VIVO V20 SE

Q2: Fill in the missing digis the MRP of uv max digital white clock is 1__?

Answer 2: 1499

Q3: In which year was the brand boat established?

Answer 3: 2015

 

E 67 –

Q1: Slide to guess the MRP of Fogg Scent Beautiful Secret Eau de Parfum?

Answer 1: 500

Q2: What product am I?

Answer 2: RFVI PORTABLE NECKBAND

Q3: Fill in the missing digits. The MRP of Coleman Blackout 3 Person Festival Dome Outdoor Camping Tent is 1_9__?

Answer 3: 14999

E 66 – Home Barista

Q1: What is the MRP of wonderchef fench press personal coffee make (black)?

Answer 1: 700

Q2: Is the MRP of furnville fabric 1 seater sofa is greater than or less than 10000?

Answer 2: GREATER THAN 10000

Q3: The brand vanhuesen belongs to which country?

Answer 3: UNITED STATES OF AMERICA

E 65 – Mobile Gaming

Q1: What is the combined MRP of Tresemme Botanique Nourish & Replenish Shampoo and Tresemme Botanique Curl Hydration Conditioner?

Answer 1: 1652

Q2: What product am I?

Answer 2: PRESTIGE ROTI MAKER

Q3: Is the MRP of Techobucke PUBG Mobile Game Controller AK16 Gamepad Joystick greater than or less than 15007?

Answer 3: LESS THAN  1500

E 64 – Smart Home Solutions

Q1: Fill in the missing digits the MRP of klair inner warm ultra light mummy shaped sleeping bag is 2___?

Answer 1: 2999

Q2: Does zumpulse smart wifi camera with intergerated doorbell and 2 way communication wireless door chime comes with infared night vision ?

Answer 2: NO

Q3: The MRP of blue star 1 ton portable ac (PC12DB Copper condenser )is less than 23000?

Answer 3: FALSE

E 63 –  Home Fitness 

Q1: Is sony walkman mp3 player waterproof?

Answer 1: YES

Q2: Slide to guess The MRP of dolphy adjustable exercise bike?

Answer 2: 25999

Q3: Is the MRP of airtel 4g lte hotspot bm422 portable wifi data is less or greater than 4500?

Answer 3: LESS THAN 4500

Episode No. 62 – HD Smart TVs

Q1: Slide to guess the MRP of zigma tiktik quiet portable 300mm ultra high speed 3 blade table fan?

Answer 1: 2250

Q2: Fill in the missing digits the MRP of samsung crystle 4k 163cm (65 inch ultra hd led smart tv is 1 _ 6 _

Answer 2: 116900

Q3: The hidesign women purple wallet is made up of which material?

Answer 3: GENUINE LEATHER

Episode No. 61 – Orthopedic Mattress

Q1: Is the MRP of ruseel hobbs handy garment streamer is greater or less than 4000?

Answer 1: Greater than 4000

Q2: Which matress fits under the budget of 30000?

Answer 2: SleepXortho

Q3: What is the correct MRP of asics running shoes for boys and girls?

Answer 3: 3299

Episode No. 60 – Women’s Personal Care 

Q1: Does the sony e394 8 gb mp4 player black 4.5 inch display have a photo viewer?

Answer : YES

Q2: What is The correct MRP of philips heated hair straightener stylight brush livon serum hair straightener?

Answer : 3459

Q3: What product am I?

Answer : blue seed SUP V Game 400

Episode No. 59 – Home Lighting

Q1: The MRP of pigeon titanium cooker is less or greater than 3000?

Answer: LESS THAN 3000

Q2: The MRP of Atharv decor light adlr07 ceeling lamp is 1700 ?

Answer: FALSE

Q3: Where is the headquarters of symphony limited located?

Answer: AHMEDABAD

Episode No.58 -Women’s Fashion Accessories

Q1: What is the correct MRP of the Men ethnic jacket and pyjama polyester?

Answer 1: 6999 – B

Q2: Fill in the missing digit the MRP of Lavie women sling bag is 2_0_?

Answer 2: 2705 

Q3: Does Sony alpha mirrorless camera have built in wifi?

Answer 3: YES – A

Episode No.57 – Premium Laptops

Q1: Slide to the correct MRP of VINTEAGE art cake stand wooden iron cake server?

Answer: 1999Rs- B

Q2: Fill in the missing digits to guess the MRP of smicrosoft surface i5 laptop 1867 laptop is 1__99_?

Answer: 104999 Rs

Q3: what is the MRP of nivia weight lifting wrist support

Answer: 220 Rs- A

Episode No.56 – Premium Audio Brands

Q1: What is the correct MRP of Speedo virture mirror swimming googles?

Answer 1: 5999

Q2: Fill in the missing correct MRP of Zerbronic wired usb desktop key board is?

Answer 2: 349 (4 & 9)

Q3: The brand Harman kardon is a subsidary of which famous brand?

Answer 3: SAMSUNG – B

Episode No.55 -Cycling Accesories

Q1: What is the combined MRP of PRO365 Bicycle LED USB Rechargeable Head and Tail Light and Craft Bunny Outdoor Cycling Front Frame Bicycle Phone Holder?

Answer 1: 2049 – D

Q2: What product am I?

Answer 2: Marvel Legends Hammer- A

Q3:The MRP of Wonderchef 0.75L Kettle Jug is 1000.

Answer 3: False

Episode No.54 -Garden Furniture

Q1: Is the MRP of Livzing fabric manual recliner greatter than if less than 5000?

Answer 1: Greater Than 5000

Q2: What is the combined MRP of Asus nvdia cerberus gaming 4gb graphic card and Kingston hyper 8gb ram for gaming PC?

Answer 2: 28356

Q3: Which was the first product flipkart ever sold?

Answer 3: Book

Episode No.53 – Premium Footwear

Q1: Redmi is a sub brand of which company?

Answer 1: XIAOMI – B

Q2: Is the MRP of Hush puppies casual shoes for men is 4999?

Answer 2:  False – B

Q3: What is the correct MRP of Ketsal pill box?

Answer 3: 500- C

Episode No.52 – iPad & Accessories

Q1: What is the combined MRP of the products Apple pencil 2nd generation for and apple iPad mini 64gb wifi only?

Answer: 45800

Q2: What is the MRP of W women floral print pure cotton kurta?

Answer: 1699

Q3: Is the MRP of Usha immersion heater rod is greater than Or lesser than 1000?

Answer: Lesser Than 1000

Episode No.51 – Budget Feature Phones

Q1:Which famous Indian cricketer has been the brand ambassador for luminous inverter since 2010?

Answer:  SACHIN TENDULKAR – B

Q2: Which of these phones fits under the budget of 2499?

Answer: SAMSUNG GURU

Q3: What is the correct MRP of jaspo rydri max in line skates is more than 5000?

Answer: False

Episode No.50 – Flipkart Fashion Icon

Q1: What product am I?

Answer: NIKE VAPOR SHOES

Q2: Who is the brand ambassador of Flipkart fashion segment?

Answer: ALIA BHATT

Q3:Fill in the missing digit what is the MRP of Haier 276 ltr double door refrigerator?

Answer 3: 26300

Episode No.49 – Gaming Accessories

Q1: What is the combined MRP of adidas original ankle socks and Allensolly mens cotton hanky handkerchief?

Answer 1: 808 – C

Q2: The MRP of Green soul monster ultimate mukti functional gaming chair is less than 10000?

Answer 2: FALSE – B

Q3:The MRP of Beetle cordless landline phone is greater Or less than 2000?

Answer 3: Greater Than 2000 – 

Episode No.48 – Food Processors

Q1: Is the MRP of of usha fp 3811 1000w food processor reater or less than 10000?

Answer 1: Greater than 1000 – A

Q2:Which celibrity couple endorses the brand prestige of India?

Answer 2: Option 1 – A

Q3: Fill in the missing digits The correct MRP of sandisk 1td ssd exerternal solid state 1 tb external drive is 4__0?

Answer 3: 44000

Episode No.47 – Wireless Accessories 

Q1:Which product doesn’t not fit under the budget 10000?

Answer 1: Option 1 – A

Q2: Is the MRP of Godrej interior slimline 2 door with locker metal is greater than Or less than 20000?

Answer 2: Greater than 2000 – A

Q3: The MRP of Hp 250 wireless optical mouse is 999?

Answer 3: True

Episode No.46 – Adventure Sports

Q1: Fill the missing digits the MRP of Camlin cotton acrylic canvas board is?

Answer 1: 791 (9 & 1)

Q2: What is the combined MRP of the products Adidas solid men black pants and adidas full sleeve men sports jacket?

Answer 2: 6798

Q3: Slide to guess the correct MRP of this Stratuss crusier skateboard?

Answer 3: 2499

Episode No.45 – Mobile Accessories

Q1: What is the MRP of Flipkart smart edge to edge tempered glass?

Answer 1: 399 – B

Q2: Which out of these cricket bats is more expensive?

Answer 2: NB Achieve DC 880 Cricket  Bat – A

Q3: Is the MRP of Nirlon non stick aluminum grill pan is lesser or greater than 1000?

Answer 3: Greater than 1000 – A

Episode No.44 – Men’s Grooming Needs

Q1: How many extra blades does the Bombay shaving company eye brow and face razor come with?

Answer 1: Four -B

Q2: What is the MRP of craft play handmade diary unruled 144 pages?

Answer 2: 1499 – D

Q3: Which memory card fits the budget 7000?

Answer 3: Sandisk Ultra- B

Episode No.43 – College Stationery

Q1:Is the MRP of Prestige omega selectplus with lid is greater or less than 1000?

Answer 1: Greater Than 1000 -A

Q2:What is the MRP of Asa flight computer scientific calculator?

Answer 2: 18200 – B

Q3:What is the correct MRP of comfyhome high density artificial grass mat is?

Answer 3: 2099 

Episode No.42 – Self-care Essentials

Q1: What is the correct MRP of laffilipt skipping rope is less or greater than 1000?

Answer 1: Leeser Than 1000 – A

Q2: Slide to guess of barewether enginerred wood kitchen cabinet?

Answer 2: 19499 – B

Q3: What is the combined MRP of beaute secrets mmancure kit and vlcc pedicure kit?

Answer 3: 1499

Episode No.41 – Auto Accessories

Q1: What product am i ?

Answer 1: LAVIDI ROCKING CHAIR- A

Q2: Is the hp 80 xl tric color multicoloured ?

Answer 2: YES – B

Q3: The MRP of auto snap car android compatible for all cas stero is 20099?

Answer 3: FALSE – B

Episode No.40 –Perfect Home

Q1: Does the sony sa 80w bluetooth home theather have built in fm radio

Answer 1: NO 

Q2: Who is the brand ambassdor of whirlphool for the year of 2021?

Answer 2: KIRTI SENON

Q3: What is the correct MRP of flipkart perfect home up,light wall lamp?

Answer 3: 1792

Episode No.39 – Pro Gaming Setup

Q1: Which city ipl team changed their name for ipl 2021 season?

Answer 1: PLASTIC EGG COOKER AND BOILER- B

Q2: Which kf these actresses did not win the miss india competition?

Answer 2: FALSE – B

Q3: Who among these has also served as the cm of a state?

Answer 3: MORPHY RICHARDS BISTRO – A

Episode No.38 – Indoor Garden 

Q1: What is the MRP of lannister flawless eyelbrow hair remover for women ?

Answer 1: Greater Than 999 – B

Q2: The combined MRP of ecofynd round metel gold plant container and dream mall gardenia outdoor bonsai tree with plastic is less than 1000?

Answer 2: False – B

Q3: Fill in the missing digits The MRP of apple airtag safety smart tracker is 3__0?

Answer 3: 3190 Rs 1 & 9

Episode No.37 -Modern Home Interiors

Q1: What is the combined MRP of ddecore live beautiful bedsheet and blue lines table lamp?

Answer 1: 3698 Rs – A

Q2: What is the correct MRP of air case 15.6 inch laptop sleeve protective laptop bag?

Answer 2: 999 Rs – A

Q3: What material is kaff lyra lr6 300 mm exahust fan is made of?

Answer 3: Glass – A

Episode No.36 – Soccer Essentials

Q1: Guess the correct mro of fi e wear self design bansari cottong silk saree?

Answer 1:6499

Q2: The brand Motorola belongs to which country?

Answer 2: USA

Q3: Is the MRP of Nivia shining star football size 5 is 2099?

Answer 3: False

Episode No.35 – Pet Needs

Q1: What is the correct MRP rk products 48 red with black round with red

Answer 1: B- 2999

Q2: Fill in the missing digits hero lectro renew 26 inches lithium lion electric cycle blue is 88_0_

Answer 2: 88900, 9 & 0

Q3: The MRP of campus men blue white sports sandal is 599?

Answer 3: A- TRUE

Episode No.34 – New Born Essentials

Q1: Fill in the MRP of Baby teddy forest theme baby wooden cot is?

Answer 1: 19970, 9 & 7

Q2: Guess the correct MRP of Vega crux motorbike helmet?

Answer 2: 1358

Q3: What Is the combined MRP of Fifa 21 and sony Dualshock ps4?

Answer 3: Lesser Than 10000 – A

Episode No.33 – Home Security Devices

Q1: What is the correct MRP of juarez automatic guitar?

Answer 1: 6990

Q2: What is the correct MRP of of nivia body milk smooth and clean and clear morning energy berry blast face wash?

Answer 2: LESSER THAN 1000

Q3: Fill in the missing digits the mr of honeywell safe and door locks fire safe and waterproof safe box is 1_9_9?

Answer 3: 129999 . 2 & 9

Episode No.32 -Racquet Sports

Q1: What Is the MRP of Swingzy soft velvet premium hanging swing cotton?

Answer 1:GREATER THAN 3300 

Q2: Guess the correct MRP of Yonex zr 100 orange strung badminton racquet?

Answer 2: 750

Q3: Is Sigri wala glass aluminum steel gas stove automatic?

Answer 3: YES

Episode No.31 -Leather Accessories

Q1: Fill in the missing digits mozri large 75L genuine leather men laptop backpack is 1_9_9_?

Answer 1: 11999

Q2: Which of these gaming monitors is priced under the budget is 20000?

Answer 2: Acer 23.8 In FHD Gaming Monitor – A

Q3: What MRP of chillaxplus portable electric swing machine?

Answer 3: 1699- A

Episode No.30 – Outdoor Cooking Essentials 

Q1:The MRP of chefman lecrtic & charcoal barbique grill is less than 3500?

Answer 1: True

Q2:The brand CLARKS belongs to which country ?

Answer 2: UNITED KINGDOM

Q3:Guees the correct MRP diplomet excellence a2 guillocome chrome 14k gold fountain pen?

Answer 3: 30700

Episode No.29 – Premium Home Decor 

Q1: Fill the missing digits the MRP of prestige pwg07 wet grinder is 5_9?

Answer 1: 5295

Q2:Which celebrity is the brand ambasdoor of for ddecor brand

Answer 2: Option No. 2

Q3:Which product is priced under MRP of 20000?

Answer 3: Lenovo tab

Episode No.28 -Portable Storage Devices

Q1: What is the MRP of Wd my passport 2tb external hard disk drive and sandisk 128gb pendrive?

Answer 1: 12885

Q2: The MRP of Philips HD 2583 popup toaster is 3000?

Answer 2: FALSE

Q3: What is the correct MRP of Allie wood sheesham solid wood dinning set?

Answer 3: 55499

Episode No.27 – Pro-Gaming Consoles

Q1: Fill the missing digit the MRP of Sony ps4 pro 1tb console with extra controller?

Answer 1: 45990 -5 & 9

Q2: The correct MRP of American tourister Hamilton spinner luggage is 5550?

Answer 2: False – B

Q3: The combined price of Flipkart smart buy cotton towel and stainless steel foldng towel rack?

Answer 3: 3998 – B

Episode No.26 -Portable Furniture

Q1: Shahrukhan is the brand ambassador of Apple India?

Answer 1: False – B

Q2: What is the MRP of iris 122 pvc 1seater inflatable sofa?

Answer 2: Greater than 5000 – A

Q3:What is the MRP of furncentral metal open book shelf?

Answer 3: 3199 -(1,9)

Episode No.25 – Home Air Conditioning

Q1: Slide to guess the MRP of Flipkart perfect home Webster wood TV entertainment unit?

Answer 1: 20499- C

Q2: Combined price of Adidas solid mens round nech tshirt and m7 solid nen black sports shorts?

Answer 2: 2898 – A

Q3: MRP of Tp link 300mbps wifi router?

Answer 3: Lesser Than 3000- A

Episode No.24 – Home Air Conditioning

Q1: What is air conditioner fits under the MRP of 50,000?

Answer 1: Samsung 1.5 ton split inverter air conditioner

Q2: Fill in the missing digits MRP of presitige atlas plus 750 juicer mixer grinder is 52__?

Answer 2: 5295

Q3: Is nova nkt 2734/5 electric kettle made from stainless steel?

Answer 3: Yes

Episode No.23 – Home Office Needs

Q1:What is the combined MRP furn m aster wood portable table and flipkart perfect home chair?

Answer 1: 15499 -D

Q2:What is the correct MRP hercules storm road cycle?

Answer 2: 8290 -B

Q3:Which product has MRP greater than 2500?

Answer 3: Nike Asuna Slides – A

Episode No.22-  Home Essentials & More

Q1: What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Dorn Glass Coffee Table?

Answer 1: Greater than 5000 

Q2: What is the combined MRP of BOSCH Free Standing Dishwasher and Cello Dazzle Lush Fiesta Opalware 18 pieces Dinner Set?

Answer 2: 43735

Q3: What is the correct MRP of The Man Company Charcoal grooming kit?

Answer 3: 2695

Episode No. 21- Gaming Laptop 

Q1: Fill in the missing digits. The MRP of Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop is ₹1_9_99

Answer 1: 149999

Q2: What is the newest celebrity brand ambassador for FOSSIL India?

Answer 2: Disha Patani

Q3: What is the combined MRP of Lakme Perfecting Liquid Foundation and Lakme Sun Expert Ultra Matte SPF 40 PA+++ Compact?

Answer 3: 404

Episode No. 20- Car Accessories

Q1: Fill in the missing digits, The MRP of LuvLap Cozy Convertible Car Seat for baby & kids is ₹ 114__

Answer 1: 11499 – Add 9, 9

Q2: What is the MRP of HP W300 Webcam?

Answer 2: Greater Than 4500

Q3: What product am I?

Answer 3: FK SmartBuy 10000mAh PowerBank

Episode No. 19- Women’s Ethnic Wear

Q1: What is the correct MRP of Victornox ranger grip swiss knife all in one?

Answer 1: True -A 

Q2: Slide to guess the correct MRP of Havells air fryer roaster grill?

Answer 2: Knife- C

Q3: Who is the brand ambassador of Phillips beard trimmer brand?

Answer 3: Leese Than 2099- A

Episode No. 18- Stylish Men

Q1:What is the correct MRP of Victorinox Ranger Grip 74 Swiss Army Knife?

Answer 1: 7550

Q2:Slide to guess the correct MRP of Havells Air Fryer.

Answer 2: 12490

Q3:Who is the brand ambassador of PHILIPS beard trimmer for men?

Answer 3: Virat Kohli

Episode No. 17 – Men’s Eyewear

Q1:  Slide to guess the MRP of Havells 3L Instant Water Geyser.

Answer 1: 5230

Q2: What is the MRP of FurnitureKraft Valencia Metal Bunk Bed?

Answer 2: Lesser than 16000

Q3: The Fastrack UV Protection Aviator sunglasses are only for men.

Answer 3: False

Episode No. 16 – TV Streaming Devices

Q1: Which TV streaming device is priced under ₹ 10,000?

Answer 1: MI TV stick

Q2 : What is the correct MRP of Milton Copper Charge Bottle?

Answer 2: 925

Q3: Fill in the missing digits. The MRP of PHILIPS Portable Room Purifier is ₹ 12,9_ _

Answer 3: 12995

Episode No. 15- Binge Watch Essentials 

Q1: Guess the correct MRP of Flipkart Smartbuy Grill Sandwich Maker

Answer 1: 1425

Q2: What is the MRP of JBL Moviebar 80 Dolly Digital 110W Bluetooth Speaker?

Answer 2: Greater Than 10000

Q3: What is the combined MRP of Flipkart Perfect Homes Studio XXXL Chair Bean Bag Cover and DewDrop Bean Bag Filler?

Answer 3: 1799

Episode No. 14 -Food Processors 

Q1: What product am I?

Answer 1: Philips food processor

Q2: What is the correct MRP of Scotch Brite Dry and Wet Mop?

Answer 2: 5499

Q3: What is the correct MRP of Russell Hobbs Personal Coffee Maker?

Answer 3: 15900

Episode No. 13- Portable Speakers

Q1: Which of these speakers will come under the budget of 3500?

Answer 1: MIVI ROAM 2

Q2: What is the correct MRP of lg 6.5kg 5 star fully automatic front load washing machine?

Answer 2: 35990

Q3: What is the combined MRP of adidas clear factor running shoes for men and nike revolution 5 running shoes for women ?

Answer 3: 6194

Episode No. 12- Women’s Style Mania

Q1: What is the MRP of LAVIE Women Black shoulder bag?

Answer 1: Greater Than 1999

Q2: What product am I?

Answer 2: Apple Watch Series 6

Q3: The correct MRP of Stable Life Fitness Purple 4mm Yoga Mat is ₹1100?

Answer 3: False

Episode No. 11 – Fitness Monitoring Devices 

Q1: The MRP of LIVPURE Zinger Copper 6.5L RO+UV+UF+Mineral Water Purifier is Rs.199__

Answer 1: 19990 – 9 & 0

Q2: What is the correct MRP of Sleepwell Mircofibre Solid Sleeping Pillow Pack of 2?

Answer 2: 999

Q3: The MRP of Dr.Trust (USA) Model 513 Balance Personal Digital Electronic Body Weight Machine is Rs.2000

Answer 3: True

Episode No. 10- Personal Audio

Q1: What product am I?

Answer 1: Bajaj Majesty DX6 1000Wat drylon

Q2: The MRP of BoAt Airdopes 381 Headset is Rs.49__?

Answer 2: 4990 – 9 and 0

Q3: What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Studio Double Metal Sofa Bed?

Answer 3: lesser than 35000

Episode No. 9 – Large Home Appliance

Q1:What product am I?

Answer 1: A – Art Creativity Pencil

Q2:What is the MRP of Canon EOS 200D II DSLR Camera and EF-S 18-55mm Lens?

Answer 2: B – Leese Than 65000

Q3: What is the MRP of Syska Rechargeable Table Lamp?

Answer 3: B – Lesser Than 1500

Episode No. 8 – Large Home Appliance

Q1: guess the correct MRP of gopro hero 9 black holiday bundle sports and action camera

Answer 1: 55000

Q2: what product am I

Answer 2: Jacksaw dough maker

Q3: what is the MRP of kadence concert ukulele

Answer 3: more than 5000

Episode No. 7 – Large Home Appliance

Q1: Guess the correct MRP of Roland GO 61 Key Digital Piano & Portable keyboard.

Answer 1: 29900

Q2: The MRP of Wrapo Ring Light and Tripod Stand is ₹879.

Answer 2: false

Q3: What is the MRP of BAJAJ 90L Desert Air Cooler?

Answer 3: Greater than 10000

Episode No. 6 – Large Home Appliance

Q1:  What is the MRP of SAMSUNG 700 L Frost Free Side-by-Side Refrigerator?

Answer 1: 89950

Q2: Choose the correct MRP of Lenovo Tab M10 from the following options.

Answer 2: 13900

Q3: Is the MRP of Woodware Sheesham Wood Rocking chair greater or less than ₹7000?

Answer 3: Grater Than 7000

Episode No. 5 – Health Monitoring Devices

Q1: What is the correct MRP of Dr. Trust 3-in-1 Electric steamer/Air purifier and humidifier?

Answer 1: 3000

Q2: The MRP of Go Klean Digital Pulse & Heart Rate Oximeter is 24000 True or False?

Answer 2: False

Q3: Fill in the missing digits. The MRP of Bose Soundlink 2 is 190 _ _

Answer 3: 19000

Episode No. 4- Couple Grooming

Q1: Is OnePlus Band’s MRP greater or less than 5000?

Answer 1: less than 5000

Q2: The MRP of Powermax Multifunctional Treadmill is 35000 – True or False?

Answer 2: false

Q3: What is the correct MRP of Wonderchef Nutri-blend Juicer Mixer Grinder?

Answer 3: 5500

Episode No.3 – Couple Grooming

Q1:  is saregama carvaan bluetooth home theatre greater than or less than 7000

Answer 1: Less Than 7000

Q2:  what product am i ?

Answer 2: instant mini camera option A

Q3: what is the combined price of skinn by titan women celeste and men extreme porfume

Answer 3: 4490

Episode No. 2 – Self Care Essentials

Q1: which tv is priced under rs 30000?

Answer 1: MI 4A PRO

Q2: choose the correct MRP of flipkart manual recliner

Answer 2: 24999

Q3:  the combined MRP OF THE PRODUCT IS 2340 true or false

Answer 3: TRUE

Episode No. 1 – Smart Home Gadgets

Q1: Guess the MRP of Dyson V11 Absolute Pro Vacuum Cleaner?

Answer: 56690

Q2: 2. Is Google Home Mini’s MRP greater than or less than 3000

Answer: more than 3000

Q3: Fill in the MRP of MacBook Air M1 – 1179XX INR

Answer: 1179001 January 2021 Flipkart Dam Sahi Hai Q Answers

Q1: What is the MRP of Adidas DROGO W Running Shoes For Women?

Answer 1: 2600 or more

Q2: What is the MRP of boAt Rockerz 450 Bluetooth Headset?

Answer 2: 3990

Q3: What is the MRP of Griffel Solid Women Track Suit?

Answer 3: 3899

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence from 12:00:01 A.m. (IST) to 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Flipkart.com.

3. Once you have signed-in to Flipkart.com, you can participate by navigating to Flipkart The Quiz Show page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 (One) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

7. The declared winner(s) will be eligible for winning Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Through this, Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answers you will win this quiz. And for more Flipkart Quiz please follow this tophunt.co.in. page. Best luck.

Source: Flipkart App


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *